Uitbesteden

Dakadvies en Calculatie Veenendaal houdt zich bezig met het afhandelen van uitbestede calculaties. Uitbesteden of Outsourcing.

Wat doet DCV?
DCV opereerd met name op het gebied van calculeren en alles wat daarmee samenhangt. Hierbij levert DCV deskundig en doeltreffend advies.
DCV is verantwoordelijk voor het adviseren van de klant en de mogelijke realisatie van dit advies en staat in nauw contact met de opdrachtgever van de klant.

Waarom
Regelmatig werd door ons geconstateerd dat dakdekkersbedrijven het niet gemakkelijk hebben. Ervaren calculators zijn moeilijk te vinden en de tijd en het geld om iemand op te leiden is er nauwelijks, terwijl het verwerven van nieuwe opdrachten van levensbelang is voor de continuïteit van het bedrijf. DCV kan in de behoeften voorzien en elke onderneming op het gebied van platdak calculaties veel tijd besparen.

Personele voordelen
Door uitbesteding kunnen niet alleen financiële voordelen worden behaald, maar ook personele voordelen. Zo kan bijvoorbeeld de ziekteverzuimproblematiek worden verminderd. Daarnaast hoeft er minder aandacht te worden besteed aan werving, opleiding en huisvesting.
Kortom niet alleen de productie of ontwikkeling kan worden uitbesteed, maar ook de risico’s van het personeelsmanagement.

Calculatiekosten
Vooraf wordt met u besproken welke werkzaamheden door ons verricht moeten worden. Tevens wordt besproken of dit gebeurt op projectbasis tegen een vooraf overeengekomen vaste prijs per project of op basis van het aantal besteedde uren tegen een vooraf bepaald uurtarief. Alle afspraken worden schriftelijk vastgelegd en aan u toegezonden. Nadat u akkoord bent gegaan starten wij met de werkzaamheden.

Contact

Dakadvies Calculatie Veenendaal B.V.
Schoener 2
3904 SZ Veenendaal

0318-301463
Visie

Visie

Geplaatst op: 2017-04-25

De bouwsector is aan het veranderen. Technisch is er steeds meer mogelijk. Innovaties krijgen een kans en gaan wellicht een vlucht nemen. DCV volgt deze ontwikkelingen op de voet en ziet daarin volop kansen. Wij z...

Lees meer Meer nieuws
Uitbesteden

Uitbesteden

Geplaatst op: 2017-02-22

Dakadvies en Calculatie Veenendaal houdt zich bezig met het afhandelen van uitbestede calculaties. Uitbesteden of Outsourcing. Wat doet DCV? DCV opereerd met name op het gebied van calculeren en alles wat daar...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.