Cursus calculeren voor ervaren calculators

Dafne Schippers hoef je niet te leren sprinten. Waarom zou een ervaren calculator dan wel een cursus calculatie moeten volgen? Omdat Dafne Schippers de top niet bereikte met alleen haar talent en inzet. Ze had de hulp van anderen nodig om alles uit zichzelf te halen.

In de dakbranche hebben de meeste calculators zichzelf calculeren geleerd. Ze kunnen lezen en schrijven met Gilde Software. Ze maken snel en bekwaam professionele calculaties en offertes. En daar houdt het vaak op. Terwijl dat eigenlijk pas het begin is. Letterlijk. Want met een goede calculatie zet u de eerste tijdbesparende stap van een soepele werkvoorbereiding voor een perfect dak.

Haal uit uw calculatie wat erin zit
Onze accountmanagers merken dat veel calculators toe zijn aan de volgende stap. Daarom hebben we nieuwe calculatiecursussen opgezet. Voor ervaren calculators van dakdekkersbedrijven. Verzorgd door trainers die alle mogelijkheden kennen om maximaal rendement uit uw inspanningen te halen. Aan de hand van praktijkcasussen wordt u in één dag getraind om veel meer uit de module calculatie te halen en voortaan dus efficiënter te werken. U heeft een investering waarschijnlijk nog nooit zo snel terugverdiend!

Ervaren trainers
De cursussen worden verzorgd door mensen uit de dakpraktijk. Jan van Keulen, eigenaar van Dakadvies Calculatie Veenendaal, verzorgt de training voor specialiste in platte daken. Jan heeft meer dan 15 jaar ervaring in het berekenen van platte daken waarbij o.a. gebruik wordt gemaakt van Gilde Software en Dakoffice.
Bert Ramakers, eigenaar van Dak-Engineering, geeft de training voor specialisten in hellende daken. Bert heeft sinds 1996 ervaring met het maken van calculaties, offertes en werkvoorbereiding bij diverse dakdekkersbedrijven. Hij werkt sinds 1996 met de software van Gilde.

Van en met elkaar leren
Op de cursus bent u met vakmensen uit de branche onder elkaar. In een groep van 5 tot 15 deelnemers volgt u een effectieve bijscholing. Een bijkomend voordeel is dat u ervaringen kunt delen en zo van en met elkaar kunt leren. Dat maakt het leereffect des te sterker.

Inschrijven diverse data mogelijk
Elke cursus start om 13.00 uur in de trainingsruimte in Duiven met een broodje. De training loopt van 13.30 tot 17.30 uur. De kosten bedragen € 295,- p.p.
Meer informatie en inschrijven cursus calculeren hellende/platte daken


Contact

Dakadvies Calculatie Veenendaal
Schoener 2
3904 SZ Veenendaal

0318-301463
BIM

BIM

Geplaatst op: 2017-06-28

In de loop van het jaar 2017 willen wij ons verder gaan specialiceren in BIM. Het volledig toepassen van de mogelijkheden van het Bouwwerk Informatie Model (BIM) vergt kennis en ervaring. BIM is nog relatief ni...

Lees meer Meer nieuws
Visie

Visie

Geplaatst op: 2017-04-25

De bouwsector is aan het veranderen. Technisch is er steeds meer mogelijk. Innovaties krijgen een kans en gaan wellicht een vlucht nemen. DCV volgt deze ontwikkelingen op de voet en ziet daarin volop kansen. Wij z...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.