Bouwfysica

Bouwfysica is “de fysica van de gebouwde omgeving”. Deze betreft de fysische aspecten van de gebouwde ruimte en van gebouwconstructies en installaties.

De fysische aspecten zijn licht, warmte, lucht, vocht en geluid.

Indien u wilt weten wat de isolerende waarde van het dak is, bestaand of nieuw, en of u een dampremmende laag moet toepassen, dan kunnen wij dat voor u berekenen.

Therma

Bouwfysica

Klik op deze link voor een voorbeeld berekening.

Contact

Dakadvies Calculatie Veenendaal B.V.
Schoener 2
3904 SZ Veenendaal

0318-301463
Visie

Visie

Geplaatst op: 2017-04-25

De bouwsector is aan het veranderen. Technisch is er steeds meer mogelijk. Innovaties krijgen een kans en gaan wellicht een vlucht nemen. DCV volgt deze ontwikkelingen op de voet en ziet daarin volop kansen. Wij z...

Lees meer Meer nieuws
Uitbesteden

Uitbesteden

Geplaatst op: 2017-02-22

Dakadvies en Calculatie Veenendaal houdt zich bezig met het afhandelen van uitbestede calculaties. Uitbesteden of Outsourcing. Wat doet DCV? DCV opereerd met name op het gebied van calculeren en alles wat daar...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.