Informatie

U kan ons op werkdagen bereiken van 08.00 tot 17.00 uur. Wij staan u graag te woord. Bel ons op 0318-301463 of stuur een e-mail. Wij helpen u graag verder.

Dakadvies & Calculatie Veenendaal

Schoener 2
3904 SZ Veenendaal

Informatie aanvragen

  • * velden zijn verplicht.


Uw persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor het beantwoorden van de door u gestelde vraag. Ze worden niet langer bewaard dan voor dat doel nodig is.

Contact

Dakadvies Calculatie Veenendaal
Schoener 2
3904 SZ Veenendaal

0318-301463
BIM

BIM

Geplaatst op: 2017-06-28

In de loop van de tijd willen wij ons verder gaan specialiceren in BIM. Het volledig toepassen van de mogelijkheden van het Bouwwerk Informatie Model (BIM) vergt kennis en ervaring. BIM is nog relatief nie...

Lees meer Meer nieuws
Visie

Visie

Geplaatst op: 2017-04-25

De bouwsector is aan het veranderen. Technisch is er steeds meer mogelijk. Innovaties krijgen een kans en gaan wellicht een vlucht nemen. DCV volgt deze ontwikkelingen op de voet en ziet daarin volop kansen. Wij z...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.