Aanvraag

Wilt u dat DCV voor u de calculatie uitvoert, dan kunt u de gegevens van het project per mail naar ons opsturen of het aanvraagformulier invullen.
Uiteraard is het van belang dat u de juiste en volledige gegevens opstuurt.Voor ons zijn onderstaande gegevens nodig:

  • Daktekening (Wetransfer of PDF)
  • Omschrijving van de tekening (Bestek)
  • Afschot richting
  • Dakafwerking (belast of onbelast)
  • PDF Formaat


Alle bestanden die wij nodig achten voor de calculatie worden door ons digitaal opgemeten en verwerkt in een Excel bestand.

Vul uw bedrijfsgegevens in bij het aanvraagformulier en wij nemen contact met u op om het proces te bespreken.

Contact

Dakadvies Calculatie Veenendaal B.V.
Schoener 2
3904 SZ Veenendaal

0318-301463
Visie

Visie

Geplaatst op: 2017-04-25

De bouwsector is aan het veranderen. Technisch is er steeds meer mogelijk. Innovaties krijgen een kans en gaan wellicht een vlucht nemen. DCV volgt deze ontwikkelingen op de voet en ziet daarin volop kansen. Wij z...

Lees meer Meer nieuws
Uitbesteden

Uitbesteden

Geplaatst op: 2017-02-22

Dakadvies en Calculatie Veenendaal houdt zich bezig met het afhandelen van uitbestede calculaties. Uitbesteden of Outsourcing. Wat doet DCV? DCV opereerd met name op het gebied van calculeren en alles wat daar...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.